Sin Hugha Hefnera o ženama i vezama ne misli isto što i njegov otac

Sin Hugha Hefnera o ženama i vezama ne misli isto što i njegov otac

Foto: Business Insider

COOPER HEFNER odnedavno se redovito pojavljuje u medijima.

Razlog tomu još je nepoznat (iako se šuška da polako preuzima posao), ali dosad smo od njega već mogli saznati svašta, uključujući i kako je bilo odrastati u slavnoj Playboyevoj vili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A ovaj put za Business Insider je progovorio o svojim (i očevim) vezama sa ženama. Ispričao je kako se tata uvijek o brinuo o curama koje su postale zečice, ali i da je on sam povezan s puno njih: "Odrastao sam s puno žena koje ovdje žive, jedući s njima u blagovaonici i družeći se s njima u mlađim godinama. A ove dvije djevojke koje ste upravo vidjeli jako su dobar primjer toga, prijatelji smo godinama", kazao je.

Nakon toga je nastavio: "Zvučat ću arogantno, ali da, mislim da je velika prednost kad je tvoja kuća vila. I znam da ljudi misle da ću ja, zato što sam sin svog oca, ući u prostoriju s tri cure ispod ruke. Ali, prava je istina da ja tražim isto što i svi ostali - nekoga s kim ću se povezati, što čini život malo boljim".

Ovaj put otvorio se i o odnosu s ocem te kazao da smatra da imaju puno toga zajedničkog, ali da su najviše različiti upravo kad je u pitanju definicija veze: "Moj tata veze definira puno drukčije od mene. Moj tata je bratu i meni uvijek govorio da biti s nekim drugim kad si u braku nije pogrešno, već da je laganje o tome jesi li bio s nekim pogrešno...Moja definicija veze, koja je različita od očeve, jest da ja ne mislim da ima nešto loše u izlascima s velikim brojem žena, sve ovisi o tome u kojoj si fazi u životu, ali meni osobno to postane dosadno i želiš pronaći nekoga do koga ti je stalo. I mislim da kad nađete nekoga do koga vam je stalo, želite se potruditi da s tom jednom osobom veza uspije".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara