Sir Elton John opisao suradnju s 2Cellos: Isprašili su nam guzice!

Screenshot: YouTube

SIR ELTON JOHN u videu koji se pojavio na YouTube kanalu hrvatskih čelista 2Cellos osvrnuo se na suradnju s Lukom Šulićem i Stjepanom Hauserom.

Pjevač je jednostavno oduševljen i to je dokazao nebrojeno puta do sad, a svoje oduševljenje nije mogao sakriti ni u ovom videu.

"Idite na YouTube i pogledajte njihov 'Smooth Criminal'. Netko je imao računalo, pogledao sam video i bio oduševljen. Mislio sam da su nevjerojatni jer nikada nisam vidio čeliste da tako sviraju i zaključio da ih moram imati u svom bendu", rekao je Elton John.

"Savršeno su se uklopili. Dosta onog što radim orkestralna je glazba, a oni nisu dodali samo glazbenu genijalnost već i mladost i adrenalin. Imamo entuzijazam, ali više nismo mladi. Postoji nešto u mladim glazbenicima koji vam daju nešto novo. Isprašili su nam guzice!", rekao je pjevač objašnjavajući razloge zbog kojih je angažirao 2Cellos.

"U njihovom nastupu postoji nešto homoerotično. Iako nisu gay, postoji nešto homoerotično u načinu na koji zajedno sviraju. To što oni imaju, ne događa se često", rekao je Elton John i dodao: "Ne sjećam se da sam vidio nešto toliko uzbudljivo još od vremena kada sam vidio nastup Jimija Hendrixa u šezdesetima".  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara