Skidala sa sebe odjeću i prenijela snažnu poruku o tome što znači biti drukčiji

Skidala sa sebe odjeću i prenijela snažnu poruku o tome što znači biti drukčiji

Screenshot: YouTube

JILLIAN MERCADO je model i fashion blogerica koja je pažnju javnosti privukla prošle godine kad je postala zaštitno lice kampanje jedne modne kuće.

Ova 26-godišnjakinja boluje od mišićne distrofije i u invalidskim kolicima je od 12. godine života. Ipak, to je nije spriječilo da u životu ostvari što želi, a prije nekoliko dana dobila je još jedno "modno priznanje", postala je zaštitno lice Nordstromova ljetnog kataloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A budući da toliko voli život, ekipa Style Like U-a odabrala ju je za projekt "Što leži ispod površine". U videu koji je objavljen na YouTubeu stoji: "ovo je projekt unutar kojeg smo tražili od ljudi da za vrijeme intervjua skidaju sa sebe odjeću, kako bi naglasili činjenicu da stil ne leži u odjeći koju nosimo. Stil nema veze s tim da želiš biti netko drugi, već ima veze s tim tko si, koliko ti je ugodno u vlastitoj koži i što leži ispod površine".

Jillian je u šest minuta ispričala svoju životnu priču, koju je zaključila riječima: "Dosadno je vidjeti stalno iste ljude. Ako si drukčiji to je u nečijem svijetu zraka sunca".

Pogledajte što je još kazala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara