Skidala se za Ronalda, a onda ju je opsjednutost ljepotom gotovo ubila

Skidala se za Ronalda, a onda ju je opsjednutost ljepotom gotovo ubila

Foto: Instagram

ANDRESSA URACH, koja se u rodnom Brazilu, ali i ostatku svijeta proslavila nakon što je osvojila titulu Miss BumBum, a potom i skidanjem za Ronalda, priznala je da je opsjednuta ljepotom i plastičnim operacijama, koje su je umalo ubile.

"Bila sam na više od 10 operacija. Operirala sam nos, jagodične kosti, vilicu. Nebrojeno puta sam povećavala usne, dva puta sam mijenjala grudi i dva puta bila na liposukciji", kazala je za CNN.

Prije dvije i pol godine Urach je proglašena Miss Bum Bum za 2012., a nakon toga uslijedili su brojni ugovori. "Idolizirala sam svoje tijelo, moralo je biti savršeno", ispričala je dajući intervju u svojem stanu u Sao Paulu koji dijeli s devetogodišnjim sinom.

"Išla sam na operacije kao što ljudi idu po špeceraj. Htjela sam izvaditi rebra da imam tanji struk. Htjela sam skratiti nožne prste da mogu nositi manje cipele", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S vremenom, operacije su je koštale zdravlja.

Prošlog studenog završila je u bolnici zbog sepse. Provela je tjedne na intenzivnom odjelu, a nakon toga tjedne u kolicima. Naime, nadajući se da će imati oblija bedra, uzimala je velike količine steroida, a potom je u bedra ubrizgavala hidrogel i plastiku poznatu kao PMMA. Do studenog je tkivo u njezinim nogama počelo trunuti, što pokazuju fotografije iz bolnice na kojima se po nogama mogu vidjeti golemi čirevi.

Više od dva mjeseca nakon toga, još uvijek se oporavlja. "Kad je Andressa ubrizgavala hidrogel, unosila je količinu 10 puta veću od dozvoljene. On se ubrizgava u mišić, salo i kožu i iznimno se teško uklanja", kazao je plastički kirurg Felipe Tozaki.

A Andressa sad svoje iskustvo želi iskoristiti kako bi upozorila na preveliku taštinu. "Nadam se da će te ozljede biti primjer ženama da postoji jako veliki rizik. Morate poštovati granice svojeg tijela", poručila je te dodala da nema namjeru više ikad otići pod nož: "Sviđa mi se kako sad izgledam. Dobro je poduzeti određene mjere kako biste popravili svoj izgled, samo pazite da ne pretjerate", zaključila je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara