Slatko: Ministri se držali za ruke i zajedno pjevali "We are the world"

Slatko: Ministri se držali za ruke i zajedno pjevali "We are the world"

Screenshot: YouTube

OPUŠTENI i nasmijani ministri vanjskih poslova Grčke i Turske, dviju zemalja koje nisu uvijek imale skladne odnose, držeći se za ruke zapjevali su pjesmu "We are the world" na skupu zemalja članica NATO-a u Antalyji, a pridružili su im se i ostali šefovi diplomacija, pokazuje videoisječak objavljen na portalu dnevnika Hurriyet.

"Zapjevajmo zadnju pjesmu, pjesmu mira", poručio je turski pjevač Behzat Gerceker šefovima diplomacije na večeri priređenoj u sklopu dvodnevnog skupa u ljetovalištu na jugozpadu Turske. Od stola su tada ustali Mevlut Cavusoglu i njegov grčki kolega Nikoc Kocias i pridružili se na pozornici pjevaču i njegovoj skupini Enbe Orkestrasi u izvođenju pjesme "We are the world", hita Michaela Jacksona i Lionela Richieja iz 1985.

Slijedili su ih drugi sudionici sastanka, među kojima glavni tajnik NATO-a, Jens Stoltenberg, i visoka predstavnica za europsku diplomaciju, Federica Mogherini, te vrhovni zapovjednik NATO-a za Europu, general Philip Breedlove. Ministri vanjskih poslova zemalja članica NATO-a tako su se u četvrtak navečer opustili nakon razgovora o Afganistanu, Rusiji i borbama protiv Islamske države u Iraku i Siriji na prvome sastanku koji je nakon 2011., održan izvan Bruxellesa, sjedišta Saveza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara