Slavna bosanska ljepotica najavila: Možda se kandidiram za predsjednicu

Slavna bosanska ljepotica najavila: Možda se kandidiram za predsjednicu

Foto: Instagram

SVJETSKI poznata Sarajka, Sanela Diana Jenkins, u nedavnom je intervjuu za magazin Gracija najavila da razmišlja o političkom angažmanu, te da nije isključeno da se možda kandidira i za predsjednicu svoje zemlje.
 
Sanelu često nazivaju "najpoznatijom Bosankom na svijetu", a velikim dijelom je tu titulu dobila zasigurno i zbog činjenice da se druži s mnogim velikim svjetskim zvijezdama među kojima su Elton John, Cindy Crawford, Kid Rock. George Clooney i Guy Ritchie.
 
Rođena je u Sarajevu, a za vrijeme rata seli se u Hrvatsku, a potom i u London, gdje je pokrenula tvrtku za proizvodnju kupaćih kostima, a u britanskoj prijestolnici upoznaje i svog budućeg muža, bogatog bankara Rodgera Jenkinsa.
 
 

#feeling #green with #andy !

A photo posted by Diana Jenkins (@sdjneuro) on

 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nastavlja se baviti poduzetništvom, ali i humanitarnim radom, po čemu je posebno poznata. Nakon rastave od Jenkinsa, s kojim ima dvoje djece, dobila je pola njegova bogatstva, točnije 150 milijuna funti i tako dospjela na listu 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji. 
 
"Politika može biti moj novi izazov. Bilo je i takvih razmišljanja i razgovora s prijateljima, ali izbori su bili nedavno pa ćemo pratiti događanja u iduće četiri godine. Politika meni ne treba da bih doživjela nešto što već nisam", rekla je u intervjuu te dodala:
 
"Ako ocijenim da mogu dati dodatni doprinos svojim kontaktima, znanjem i iskustvom, onda može biti jedna od opcija. A ako se budem hvatala u koštac s politikom, onda idem do kraja, a na kraju je predsjednik".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara