Snimka "doktora" zlostavljača ponovno na internetu: Tko uporno vraća video Pavlovićeva terora?

Screenshot: YouTube

IAKO se samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović još nalazi u istražnom zatvoru u Karlovcu, snimka koja prikazuje kako na jednoj od svojih "seansi" zlostavlja 12-godišnjeg dječaka pred očima njegovih roditelja, ponovno se pojavila na YouTubeu.

Zbog objavljenog videa koji je otkrio Index, na kojemu tuče i zlostavlja dječaka kojega mu ga je dječakov otac doveo tražeći da ga izliječi jer je “problematičan”, Pavlović je uhićen te se zadnja dva tjedna nalazi u istražnom zatvoru.

Sporna snimka neprikladnog sadržaja već je više puta uklanjana s internetskog servisa, no netko ju stalno vraća, i to upravo preko kanala Ante Pavlovića, na kojemu je on ranije redovito objavljivao i druge sadržaje.

Pučka pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić je, nakon što ju je Index upozorio na snimku koja je izazvala daljnje reakcije i zgražanje javnosti, zatražila hitnu intervenciju policije.

Pavlović je prvi put uhićen 14. studenog, prenoćio je u pritvoru, a nakon toga je pušten na slobodu.

"Skidaj gaće, jebem ti mater": "Doktor" Pavlović pred roditeljima zlostavlja dječaka

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podnijelo je žalbu protiv rješenja suca istrage koju je Vijeće Županijskog suda prihvatilo te mu je određen istražni zatvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara