Snimka neuspješnog atentata proširila se internetom: Napadaču pištolj zakazao u ključnom trenutku!

Screenshot: YouTube

SNIMKA s nadzorne kamere koja prikazuje neuspješan atentat na ruskog biznismena ove se srijede pojavila na YouTubeu.

Prema pisanju ruskog LifeNewsa ubojičina je meta bio 56-godišnji Leonid Kolesnikov, direktor tvrtke Regina iz St. Petersburga, u trenutku kad je parkirao ispred ureda u gradu Sertolovo. Nakon što je zaustavio automobil pored njegovog se prozora pojavio muškarac koji je u rukama nosio vrećicu koja je skrivala pištolj. Potom je zapucao dva puta. Prvi je hitac pogodio Kolesnikova u ruku, ali drugi je put pištolj zakazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku kad je pucač pokušavao riješiti nastali problem Kolesnikov je izašao iz vozila što je zbunilo napadača. On je pobjegao u jednom, a Kolesnikov u drugom smjeru. Napadač se potom vratio i još jednom pokušao zapucati, ali zatim ponovo pobjegao. Iz Kolesnikova smjera potom je istrčao treći muškarac koji je usput skupio bocu koja je atentatoru poslužila kao prigušivač, ali nakon toga je i on pobjegao.

Kolesnikovu je potom pružena liječnika pomoć, a zatim je odveden i u bolnicu. Zasad mu je zdravstveno stanje stabilno, a policija istražuje detalje oko slučaja. Budući da na raspolaganju imaju snimku, ali i vrećicu koja je ostala na podu nakon naglog bijega napadača, vjerojatno će ga prilično brzo pronaći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara