Snjegovići u pohodu na općinu Bistra: Pokušali "osvetiti" većeg "prijatelja", ali i oni srušeni

Foto: Čitatelj Indexa

JUČER je medijima odjeknula vijest o apsurdnom "ubojstvu" snjegovića iz Bistre koji je prema nalogu načelnika općine Krešimira Gulića srušen zbog "bespravne gradnje".

Njega su uklonili djelatnici općine Bistra objašnjavajući da je bespravno izgrađen i da su graditelji sretni što nisu dobili i kaznu što ga nisu uklonili ranije. Srušenog su snjegovića noćas došli osvetiti njegovi "prijatelji".

Naime, kako doznajemo, velikog je snjegovića "Gulić kao veliki egoist morao srušiti, jer nije glavna zvijezda bio on već netko drugi". Dvojica "snjegovića osvetnika", koje je izgradio Forum mladih SDP-a, na sebi su nosila i transparente, a jutros su po dolasku zaposlenika općinske uprave na posao i oni nestali, odnosno, napustili Bistru zauvijek. Pa se čini se da je načelnik odlučio iz svoje općine protjerati sve snjegoviće.

Početkom ovog mjeseca načelnik Gulić (HDZ), koji je na čelu općine uzastopnih pet mandata, našao se u medijima zbog kratkotrajnog bojkota Snježne kraljice zbog nedobivanja ulaznica za utrku.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara