Snoop Dogg: Evo zašto ne žalim što sam u svojim pjesmama degradirao žene

Snoop Dogg: Evo zašto ne žalim što sam u svojim pjesmama degradirao žene

Foto: Instagram

SNOOP DOGG, koji je inače poznat po prilično otvorenim i liberalnim stavovima, u prvom redu onima koji se dotiču marihuane, seksa i pornografije, osvrnuo se na svoje ranije tekstove u kojima otvoreno degradira žene. Posebno se to odnosi na pjesme s početka njegove reperske karijere u kojima se može naći solidan broj izjava u kojima otvoreno izražava seksizam i mizoginiju.

No, u nedavnom intervjuu za Sky News izjavio je da zbog toga nimalo ne žali, a objasnio je i zašto danas ima takav stav. "Ako ništa drugo, ti su tekstovi dokaz o tome koliko sam u tom smislu napredovao. Moj se stav prema ženama potpuno promijenio i iz današnje pozicije vidim koliko su te moje pjesme degradirale žene i izražavale mržnju prema njima. No, danas je to stvar prošlosti, postao sam osjećajniji i ranjiviji, sada na žene gledam kao na predivna stvorenja", objašnjava, te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, tada sam bio takav, tako sam bio naučen. S vremenom sam shvatio koliko veliku i važnu ulogu u mom životu imaju žene. Odrastao sam, zaljubio se, i počeo drugačije gledati na stvari. Počeo sam više cijeniti i svoju majku, i baku, i svoju kći. I sada o tome pišem. Shvatio sam da stalno moraš učiti i mijenjati se da bi postao bolja osoba. Na tom primjeru, s tim mojim stavovima prema ženama, tu sam najviše naučio i sada to primjenjujem na sve drugo što radim. Ali ne, ne žalim zbog tih prijašnjih tekstova, niti ih se sramim. Ne mislim da se čovjek treba sramiti ako nešto ne zna. Kao što ni ja nisam znao tada".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara