Srbi ne odustaju: "Veza Severine i Kojića je izmišljena!"

Srbi ne odustaju: "Veza Severine i Kojića je izmišljena!"

Foto: Instargam

SRPSKI Telegraf prenio je ovog petka vijest iz tiskanog izdanja Naših novina pod naslovom "ŠOK GODINE! Severina i Kebin sin izmislili vezu?", u kojoj tvrde da Sevka uopće nije u vezi s 28-godišnjim Igorom Kojićem, već sa "starijim biznismenom".

Dakle, sasvim je jasno da je u pitanju najpopularnija pjevačica i regiji i njezina nova veza, koju je i sama u nekoliko suptilnih poteza potvrdila na društvenim mrežama, ali brzina kojom stvari u ovom slučaju eskaliraju stvarno iznenađuju. Tako smo samo dan nakon što smo saznali za vezu, mogli pročitati da su njih dvoje već zaručeni. Ubrzo nakon toga Kojićevi roditelji izjasnili su se o "budućoj snahi", a sve to skupa sad je dobilo još jedini mogući medijski spin - pitanje je li moguće da je sve izmišljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše novine tako tvrde da je Severina zapravo u vezi sa starijim biznismenom koji je u braku, a da je veza s Igorom samo medijska patka iz koje bi oboje trebali profitirati. I to nije sve: Kojićeva majka sve je podržala pa je zato i sipala hvalospjeve o Severini, ali zato se Keba "protivio ovoj vrsti marketinga pa je priča puštena kad je on bio na turneji u Americi".

Naravno, sve je potvrdio "neimenovani izvor".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara