Srpski mediji ne odustaju: "Postoje snimke seksa Kolinde i njezinog ljubavnika Srbina!"

Srpski mediji ne odustaju: "Postoje snimke seksa Kolinde i njezinog ljubavnika Srbina!"

Foto: Hina

NAKON što smo prije nekoliko dana mogli uživati u osebujnom tekstu srpskog Informera, u kojem se iznosi "najmračnija tajna hrvatske predsjednice", odnosno priča o "seks-aferi Kolinde i Srbina" iz 1988. godine, isti list sad tvrdi i da postoje snimke seksa Kolinde i njezinog ljubavnika, ali ovaj put nešto novijeg.

Točnije, Telegraf prenosi Informerove navode u kojima stoji da je "Kolinda Grabar-Kitarović tijekom 2013. godine, kao pomoćnica glavnog tajnika NATO-a u Bruxellesu, bila u strasnoj vezi sa srpskim obavještajcem". I ne samo to; "zbog saznanja da bi srpska tajna policija mogla imati kompromitirajuće seks-snimke hrvatska Sigurnosno-obavještajna služba (SOA) je u neviđenoj panici".

U ovoj nadnaravnoj priči "agenti SOA-e podigli su uzbunu nakon što im je početkom tjedna potvrđeno da je Kolinda bila u vezi sa srpskim agentom", a navodi se i izjava "visokopozicioniranog zapadnog diplomata" u kojoj stoji: "Predsjednica, koliko znamo, nije imala pojma tko je zapravo njezin ljubavnik. Mislila je da se on bavi nekretninama i da je bogati nasljednik starog beogradskog trgovca slikama... Kolinda je s tim čovjekom nekoliko mjeseci bila u izvanbračnoj vezi. Sastajali su se po privatnim apartmanima u Bruxellesu koji su najvjerojatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsjednica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka trenutak da budu pušteni u javnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Telegraf citira i bivšeg obavještajca Božidara Spasića koji je o ovoj "temi" kazao: "I funkcija Kitarovićeve u NATO-u bila je obavještajna. Dva agenta, čak i ako su u emotivnoj vezi, nikada ne zaboravljaju na posao. Sve njihove aktivnosti podređene su sakupljanju informacija. Zato nije isključeno da srpska služba ima snimke seksa svog agenta i Kitarovićeve".

Eto, kako je krenulo, uskoro nas sigurno očekuju još zanimljivije konstrukcije...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara