Stanje Lepe Brene stabilno, zbog ozljeda mora na operaciju

Stanje Lepe Brene stabilno, zbog ozljeda mora na operaciju

Foto: Facebook

POZNATA pjevačica Lepa Brena jutros je u jednom resortu u Novom Vinodoloskom pala i slomila obje ruke, nakon čega je hitno hospitalizirana. Potrebna joj je kirurška intervencija, ali liječnici su zbog njezinih prijašnjih problema s trombom do jutra odlučili pričekati s operacijom.

Srpska folk-zvijezda trebala je večeras i sutra održati dva koncerta u makarskoj diskoteci Petar Pan, no sada su sve njezine aktivnosti otkazane do daljnjega.

Brena i njezin suprug Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, kao svakog ljeta, a tijekom doručka pala je i slomila obje ruke, rekao nam je njezin glasnogovornik Vedran Strukar.

"Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću", stoji u službenom priopćenju, a Strukar dodaje i da će kupcima karata novac biti refundiran.

Pjevačica se svojim fanovima javila putem službene Facebook stranice. "Pozdrav svima. Sve je ok", piše uz fotografiju na kojoj se Brena nalazi u bolničkom krevetu, okružena članovima svoje obitelji.

 


Njezina obitelj javnosti se obratila priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

"Nakon nezgode i pada, koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gdje se Lepa Brena nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a prije koncerata u Makarskoj i Bihaću, folk zvijezda bit će zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih doktora i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva slomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta kirurškoj intervenciji. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvijezda ranije imala zdravstvenih problema s trombom, tim liječnika je odlučio da pričekati jutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti kiruršku intervenciju i tada poduzeti operativne mjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike.

Obitelj Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesu i brigom za zdravstveno stanje folk zvijezde.

Obitelj Živojinović koristi priliku i da se zahvali medijima na objektivnom izvještavanju, ali i da predstavnike tiskanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinarska pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja.

Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću bit će otkazani."
 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara