Stigao kraj za "Dva i pol muškraca"

Foto: Press CBS

NAKON 12 sezona CBS je odlučio da je došlo vrijeme da ugasi svoju hit seriju "Dva i pol muškarca"

Predsjednica Nina Tassler objavila je to za vrijeme predstavljanja jesenske sheme ove srijede ujutro, dodajući da je tvorac serije Chuck Lorre iznimno uzbuđen osmisliti kraj serije. "Lud je za tim. Ima odlične ideje već spremne, naravno, uz velika iznenađenja".

Epizode 11 sezone serije gledalo je u prosjeku devet milijuna gledatelja. Tijekom godina uz seriju se vezalo nekoliko kontroverzi: probleme je radio Charlie Sheen, a potom i Angus T. Jones, da bi Ashton Kutcher preuzimanjem uloge od Sheena naišao na slab odaziv kod gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije otkriveno hoće li se Charlie Sheen vratiti u 12. sezoni serije: "Svidjet će mi se sve što Chuck želi napraviti. Chuck poznaje ovaj show bolje od mene...sprema mnoga iznenađenja, ne znam je li i to jedno od njih", kazala je Tassler.

Naravno, povratak bi bio malo težak, budući da je Charliejev lik ubijen nakon glumčeva odlaska.

"Dva i pol muškarca" nisu jedina serija kojoj će nadolazeća sezona biti posljednja: NBC se oprašta od "Parks and Recreationa" i "Parenthooda", Fox od "Gleeja", a HBO od "True Blooda", "Boardwalk Empirea" i "The Newsrooma", piše E! Online.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara