Sting u Zagreb sa sobom dovodi osobnog kuhara

Sting u Zagreb sa sobom dovodi osobnog kuhara

Foto: AFP

U OVOM popularnom valu instant glazbe, životne jurnjave kroz tonove na zahtjev, iPoda, iPada, skidanja glazbe s interneta, Lady Gaga, Justina Bibera i svih onih novih izvođača koji su danas tu, a sutra tko zna gdje, postoje neke glazbene veličine od kojih učimo da je stvaranje glazbe proces kreativnosti i znatiželje i da bez tog procesa, koji može dugo trajati, glazba ne može izazvati onu osnovnu misao, emociju.

Jedna od tih glazbenih veličina jest Sting, izvođač koji nas je već mnogo puta iznenadio svojom kreativnošću i jednostavnošću, dok njegove skladbe od vremena Police do danas izazivaju valove emocija već pri prvim taktovima.
  
Ovaj "svemirac u današnjoj glazbi" još jednom Zagrebu dolazi u goste, donijeti glazbeno osvježenje u ovim vrućim danima i to već u srijedu, 27. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Koncert, za koji i sam Sting tvrdi da će biti čvrsti rockerski show, počinje u 20 sati i bit će to ekskluzivna večer s njim i njegovim bendom koji broji pet članova, a provest će nas kroz 25 godina svoje karijere.

Sting sa sobom u Zagreb, u koji dolazi iz Budimpešte na dan koncerta, dovodi osobnog kuhara koji će mu kuhati njegova omiljena jela. Ujedno, po Zagrebu će se voziti u Mercedesu E klase, a zadržat će se do četvrtka kad odlazi na novi koncert svoje Back to Bass turneje.

Košara autohtonih proizvoda na poklon

Budući da je postao i proizvođač crnoga vina u svojoj vili u Toskani te prigrlio mediteranski način života, boravak u Hrvatskoj će mu biti potpuno prirodan i ugodan kao i dosad, a da bi upotpunili doživljaj, na poklon će dobiti jednu košaru punu autohtonih proizvoda s Jadranske obale kao i autohtono hrvatsko vino Dingač.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, te na dan koncerta i na blagajni Arene od 9 do 21 sat. Obzirom da je izvođač otpustio određeni kontingent ulaznica na donjoj tribini, povećan je kapacitet gornje tribine, a ulaznice svih kategorija su u prodaji i to po sljedećim cijenama: parter:300 kn, tribina dolje: 360 kn, tribina gore: 250 kn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara