Stiže li uskoro filmska verzija kultne serije "Absolutely Fabulous"?

Stiže li uskoro filmska verzija kultne serije "Absolutely Fabulous"?

Foto: Press/BBC

GLUMICA Jennifer Saunders, zvijezda kultne serije "Absolutely Fabulous" čija se filmska verzija već dugo iščekuje, pohvalila se da je scenarij napokon završen.
 
56-godišnja komičarka potvrdila je da će filmska verzija popularne serije nositi naslov "Edina i Patsy", a finalnu verziju scenarija, kao i film, planira realizirati ove godine.
 
"To je moja novogodišnja odluka", rekla je Saunders za Sunday People te dodala: "Osjećam se euforično! Prvi je nacrt konačno gotov".
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Saunders je potvrdila i to da će u filmu glavne uloge također imati Joanna Lumley (Patsy), Julia Sawalha (Saffron) i June Whitfield (Edinina majka), dok će sama Saunders, naravno, i ovdje igrati ekscentričnu Edinu. 
 
Glumica je ranije najavila i to da će pokušati na filmu angažirati sve one koji su se pojavili i u seriji, a to su, između ostalih i Kate Moss, Emma Bunton, Minnie Driver, Lulu, Richard E. Grant i Marianne Faithfull.
 
Ranije ove godine Saunders je priznala da je zbog odugovlačenja s obavezama, pa i s pisanjem ovog scenarije, morala potražiti i stručnu pomoć, no, čini se da je tim problemima konačno došao kraj. Ostaje nam nadati se da je tako i čekati "AbFab" filmsku verziju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara