Što se dogodilo s Dolores?

Što se dogodilo s Dolores?

Foto: Index Arhiva

PRIJE nekoliko dana, svi su domaći mediji prenijeli vijest o navodnom prekidu između Dolores i Dikana koji je završio tako što ju je on, navodno, izbacio iz stana.

Ipak, Dolores Lambaša i Josip Radeljak svoj prekid nisu ni potvrditi ni demantirati, međutim, Story piše kako je glumica utočište potražila u obiteljskoj kući u Šibeniku koju je i sama nekoliko puta opisala kao "njezinu oazu sigurnosti i sreće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dolores, koja inače ne izbjegava medije, posljednjih dana nije bila dostupna, ali bliski izvori tvrde da je Radeljakov splitski stan u kojem je Dolores živjela - prazan. Ipak, pravi razlozi prekida nisu poznati."Ne volim emocionalno silovanje, a time se ljudi čestio koriste, pogotovo oni inteligentni. To je neoprostivo jer se time samo gazi, omalovažava, vrijeđa partnera i uništava njegovo samopouzdanje. To su destruktivne i sadističke veze koje nisu zdrave. Sve drugo je oprostivo", rekla je Dolores u jednom intervjuu za Story, a neki pretpostavljaju da je to možda bio razlog prekida.

Ipak, tom je prilikom i pohvalila Radeljaka rekavši da njegov eros "izlazi iz drske inteligencije i životne dinamike" te da su "stariji muškarci i vrlo romantični, ali i neobično opušteni, obdareni velikim iskustvom".

U svakom slučaju, vrijeme će pokazati što se zapravo dogodilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara