Stonesi će 13. lipnja nastupiti u Parizu

Foto: Gulliver Image/Getty Images

ROLLING STONESI će 13. lipnja održati koncert u Parizu na Stade de France, u sklopu turneje "14 on fire", objavio je u nedjelju njihov promotor.

Ulaznice će biti u prodaji od 28. ožujka za taj koncert najavljen kao jedinstven, iako je moguće, piše dnevnik Le Parisien/Aujourd'hui en France da odrede još jedan datum nastupa u Parizu.

Stonesi će održati koncerte u Europi u "svibnju, lipnju, srpnju", dodaje se u priopćenju. Nekoliko datuma već je najavljeno za lipanj u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji te Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko godina odsutnosti sa scene, skupina je krajem 2012. proslavila 50. godišnjicu rada nizom koncerata u Britaniji i Sjedinjenim Državama. Prethodila su im dva kruga "zagrijavanja" u manjim pariškim dvoranama.

Veliku turneju skupina je imala u SAD-u 2013., a 2014. počeli su turneju po Aziji i Australiji i morali je naglo prekinuti zbog samoubojstva američke stilistice L'Wren Scott, dugogodišnje partnerice Micka Jaggera.

Stonesi su obećali da će se vratiti u Australiju i Novi Zeland "čim prije moguće".

Jagger i Keith Richards nisu svirali na Stade de France od 2007. U veljači su Stonesi održali probe u pariškoj regiji, pa se nagađalo o koncertu iznenađenja. No samo je nekoliko njihovih fanova bilo pozvano na improvizirani studijski koncert održan zadnjih dana proba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara