Stoti rođendan proslavila uz stripera kojeg je sama odabrala i koji se skinuo do kraja

Screenshot: YouTube

DORIS DEAHARDIE 100-godišnjakinja je koja je svoj okrugli rođendan proslavila u pubu u Retfordu u Velikoj Britaniji i to na način primjereniji ženama i do četiri puta mlađima od nje.

A na YouTubeu je objavljen i video s proslave, odnosno njezinog dijela zbog kojeg je ova starica završila u medijima. Naime, stotu godišnjicu rođenja ona je proslavila uz stripera, piše Huffington Post. Sama je odabrala muškarca koji će se za nju skidati, a on se pritom skinuo do kraja, što je posebno tražila.

Isprva je Deahardie rođendan željela proslaviti vožnjom u helikopteru, ali imala je neobičan zahtjev za pilota, tvrdi njezina snaha Sharon: "Pitala me bi li se pilot, dok su u zraku, mogao skinuti! Rekli smo joj da piloti ne rade nego da ćemo morati angažirati pravog stripera. I onda ga je sama odabrala".

Starica je došla dobro pripremljena, ponijevši sa sobom bocu dječjeg ulja, a bilo je toliko uključena u nastup stripera da je na kraju završila sa šlagom razmazanim po licu.

"Bilo je fantastično, stvarno dobra večer. Njezin izraz lica kad ju je tip 'zajašio'! Mislim da je bila uvjerena da neće odraditi sve što inače radi", ispričala je Sharon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara