Studentica prodaje djevičanstvo: To je jedinstvena prilika za uzbuđenje, razvoj i financijski bonus

Foto: elizabeth_raine.com

AMERIČKA studentica medicine namjerava prodati svoje djevičanstvo na aukciji koja će započeti 1. travnja.

27-godišnja djevojka koja se na svojoj stranici predstavlja pod imenom Elizabeth Raine nada se kako će djevičanstvo prodati za 400 tisuća dolara, piše Metro. Pobjedniku aukcije obećava spoj dug 12 sati tijekom kojeg će joj on oduzeti nevinost. 35 posto dobivenog iznosa namjerava uplatiti u humanitarne svrhe.

"Ovaj koncept me ne vrijeđa, to je jedinstvena prilika za uzbuđenje, razvoj i dobar financijski bonus. Zašto bi se odrekla ovog iskustva samo zbog lošeg mišljenja drugih? Da to napravim osjećala bi se kao kukavica, a ja nisam kukavica", objašnjava Elizabeth.

Kaže kako samo nekoliko bliskih prijatelja zna njezin pravi identitet koji ona ne namjerava otkriti javnosti. Svoje iskustvo bilježit će i na blogu "Musings of a Virgin Whore".

Elizabeth nije prva djevojka koja se dosjetila kako bi svoje djevičanstvo mogla unovčiti. Svijet je dugo zabavljala Catarina Migliorini koja je u nekoliko navrata najavljivala prodaju da bi kasnije odustala od nje i posvetila se stvaranju reality showa u kojem želi izgubiti nevinost.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara