Sud odredio: Chris Brown mora na odvikavanje

Sud odredio: Chris Brown mora na odvikavanje

Foto: Guliver image/Getty Images

OVE SRIJEDE Chrisu Brownu na sudu u Los Angelesu određena je tromjesečna terapija radi odvikavanja od droge i stjecanja samokontrole, nakon što je izbačen iz jedne rehabilitacijske ustanove u kojoj je završio zbog napada u listopadu.

Dvadesetčetverogodišnji mladić koji je još pod uvjetnom kaznom zbog toga što je 2009. pretukao svoju tadašnju djevojku, pjevačicu Rihannu, osuđen je i na društveno koristan rad od najmanje 24 sata tjedno i bit će redovito podvrgavan provjeri na alkohol i droge.

Glazbenik je prošli mjesec primljen u jedan kalifornijski centar za odvikavanje nakon optužbe za napad u Washingtonu, ali je izbačen nakon jedva 13 dana, piše TMZ.com, jer je ondje kamenom pogodio automobil svoje majke kad mu je došla u posjet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brown je 2009. osuđen na 180 dana društveno korisnog rada i 5 godina uvjetne kazne zbog premlaćivanja tadašnje djevojke Rihanne.

Kalifornijske vlasti su već pozivale pjevača na red ove godine zbog dvaju kršenja uvjetne kazne zbog čega dobio još 1.000 sati društveno korisnog rada.

S Brownom je na sudu bila i nova-stara djevojka Karrueche Tran.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara