Sudbinski preokret? Nesuđeni samoubojica slučajno spasio život utopljeniku

Foto: Shutterstock

MUŠKARAC koji je želio počiniti samoubojstvo skokom s London Bridgea u Temzu nenamjerno je spasio život potpunome strancu koji se u tom trenutku utapao u hladnoj rijeci, objavio je britanski tisak.

Spasilačke ekipe u srijedu navečer primile su dojavu o muškarcu koji stoji na rubu London Bridgea s namjerom da počini suicid te su isplovile kako bi ga spriječile u toj nakani. Doplovivši do mjesta događaja spasioci su opazili mlađeg muškarca koji se utapao u ledenoj rijeci, očajnički se boreći za život. 33-godišnjak pronađen u Temzi je u trenutku kada su ga odande izvukli bio pothlađen i dezorijentiran. Njegova tjelesna temperatura iznosila je 33,1 C, a isprva se nije uspijevao sjetiti ni vlastita imena niti načina na koji je završio u hladnoj Temzi.

"Da posada u čamcu za spašavanje nije krenula u pomoć muškarcu koji je kanio počiniti samoubojstvo, nesretnika koji se utapao u Temzi vjerojatno nitko ne bi ni zamijetio. Naime, onuda je u tom trenutku prolazilo više plovila, no nitko ga nije opazio", rekao je novinarima jedan od članova spasilačke ekipe Toni Scarr.

Policija je izvijestila da su spašena obojica muškaraca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara