Suprugovu posljednju želju shvatila je predoslovno pa već godinama živi na luksuznom kruzeru

Suprugovu posljednju želju shvatila je predoslovno pa već godinama živi na luksuznom kruzeru

Foto: Twitter

LEE WACHTSTETTER doista se može pohvaliti životom iz snova. Naime, ova 86-godišnjakinja već godinama živi na kruzeru, a na taj se potez odlučila nakon suprugove smrti čija je posljednja želja bila da nastavi ići na krstarenja, na koja su njih dvoje redovito išli tijekom 50-godišnjeg braka.

Njezin suprug preminuo je od posljedica raka još 1997. godine na Floridi, a nedugo poslije njegove smrti, udovica Wachtstetter prodala je njihov zajednički dom i trajno preselila
na luksuzni kruzer Holland America Line na kojem je živjela godinama dok nije preselila na kruzer Crystal Serenity na kojem živi posljednjih sedam godina.

Naime, na Hollnad America Lineu ukinuli su njezin omiljeni plesni program zbog čega se odlučila na preseljenje. Smještaj na Crystal Serenityju godišnje je košta 164 tisuće dolara, a on uključuje hranu i piće, plesne programe na kojima redovno prisustvuje, projekcije filmova, koktel zabave i ostali zabavni program kruzera.

Tako je Wachtstetter dosad 15 puta "napravila put oko svijeta", posjetila preko 100 zemalja i završila više od 200 krstarenja.

Crystal Serenity može primiti 1.070 putnika i 655 članova posade od kojih većina svoju stalnu putnicu od milja zove "Mama Lee".

"Nitko ne zna pravilno izgovoriti moje prezime pa mi to ne smeta", objasnila je udovica koja gotovo nikada ne silazi s kruzera, prenosi Daily Mail.

Iako joj nedostaje njena obitelj- trojica sinova i unuci, tvrdi da oni sada imaju svoje obitelji zbog čega im nije potrebna.

"Dan prije nego li je moj suprug preminuo od raka, kazao mi je: 'Nemoj prestati krstariti'. I zbog toga sam danas tu, živim život oslobođen stresa i pravu bajku", otkrila je udovica.

"Obožavam plesati, moj suprug nije volio plesati, no mene je poticao da plešem sama ili s voditeljima showa. Sada plešem svaku večer i to nekoliko sati nakon večere", kazala je Wachtstetter.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara