Svađa zvijezda "Beverly Hillsa": Brandon izmišlja priče zbog prometne nesreće?

Svađa zvijezda "Beverly Hillsa": Brandon izmišlja priče zbog prometne nesreće?

Foto: Press

GLUMAC Jason Priestley prošle je godine objavio memoare, a na nišanu 45-godišnjeg glumca kojeg je proslavila uloga Brandona Walsha u seriji "Beverly Hills", našla se i njegova nekadašnja kolegica (a u seriji i sestra) Shannen Doherty.

Naime, Priestly je napisao da je glumica razmažena i da su njezini zahtjevi ponekad bili suludi.

"Volim Jasona, ali imao je automobilsku nesreću, nesreću u utrci, i mislim da su se dijelovi njegovog sjećanja promijenili zbog toga", rekla je Shannen gostujući u emisiji "Just Jenny".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova percepcija je definitivno drugačija od moje", zaključila je.

Podsjetimo, Jason je u svojoj knjizi opisao incident kada se Shannen izderala na asistenta koji je po nju došao gradskim autom, a ne limuzinom. Nakon toga, glumica je navodno nastavila histerizirati i u avionu jer joj se nije svidjela hrana.

"Navodno sam željela limuzinu, a nisam jer mrzim ih cijelog života. Smatram ih grotesknim i sramotnim. Mislim, postoje stvari koje se nikad ne bi dogodile. Tada čak nisam ni putovala avionom. Potpuno me zamijenio s nekim drugim iz serije", rekla je Doherty i zaključila: "Nemam pojma. Znam samo da neki ljudi jednostavno žele prodati knjigu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara