Svećenik poslao upozorenje zbog glupavog izazova: Pripazite, to je "djelovanje demona"!

Svećenik poslao upozorenje zbog glupavog izazova: Pripazite, to je "djelovanje demona"!

Foto: Facebook

ČAK I ako nitko priseban na internetu nije povjerovao da banalna igra s olovkama koja je posljednjih dana postala hit ima ikakve veze s prizivanjem meksičkih demona, otac McCarthy jest.

Otac Stephen McCarthy, naime, zabrinuo se za učenike u katoličkoj školi u Philadelphiji koji su se upustili u izazov Charlie Charlie i iz tog im je razloga uputio otvoreno pismo upozorenja.

Poručio im je da ne mogu znati što će se dogoditi ako se u taj izazov upuste. "Trenutno je u tijeku opasna igra koja kruži društvenim mrežama i ohrabruje mlade ljude da prizivaju demone. Želim vas podsjetiti da ne postoji 'nedužna igra s demonima'. Molim vas da NE sudjelujete u ovome i ne ohrabrujete druge na sudjelovanje. Problem s otvaranjem prema djelovanju demona leži u tome što ono otvara prozor mogućnostima koji onda nije lako zatvoriti", napisao je.

Podsjetimo, u pitanju je blesavi izazov u sklopu kojeg ljudi (pretežno školarci), objavljuju videa u kojima prikazuju "prizivanje meksičkog demona", a zapravo postave dvije olovke jednu okomito na drugu i čekaju da se ona pomakne i tako im da potvrdan ili negativan odgovor na pitanje.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara