Svi su potpuno poludjeli za neretuširanom fotkom Cindy Crawford

Svi su potpuno poludjeli za neretuširanom fotkom Cindy Crawford

Foto: Guliver Image/Getty Images

AKO KORISTITE društvene mreže, konkretnije Facebook ili Twitter, danas vam sigurno nije promaknula neretuširana fotka Cindy Crawford.

Na njoj slavna manekenka pozira u donjem rublju, a fotografija se isprva pojavila na Redditu da bi kasnije osvanula i na Twitteru. Isprva se navodilo da je fotka procurila sa snimanja za nadolazeće izdanje američkog Marie Clairea, ali iz časopisa su to opovrgnuli, poručivši da je fotografija zapravo sa snimanja za Marie Claire Mexico and Latin America 2013. godine, iako je nepoznato odakle je procurila.

"Ali nije bitno odakle je fotografija procurila, samo nam je još otvorila oči - oduvijek smo znali da je Crawford prekrasna, ali kad je vidimo ovako samo je volimo još više", poručili su iz uredništva.

A čini se da se čitav internet u potpunosti slaže; gotovo je nemoguće naići na jedan negativni komentar o 48-godišnjoj Cindy. Također, ovo je samo još jednom pokazalo koliko smo naviknuli na manipuliranje fotografima, kad vijest o nefotošopiranoj ženi može postati takva senzacija.

Fotku možete pogledati ovdje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara