Svi su u potrazi za ovim parom koji se zaručio na Eiffelovom tornju

Svi su u potrazi za ovim parom koji se zaručio na Eiffelovom tornju

Foto: Facebook

JEDAN je muškarac odlučio zaprositi svoju djevojku na Eiffelovom tornju i vjerojatno je već za to mislio da je iznimno romantično i magično.

Ali, u tom se trenutku događalo još nešto za što nije znao: netko ih je fotografirao, a onda pokušao naći putem Facebooka.Taj netko je Jen Hurd Bohn koja je fotke para objavila na svojem profilu na Facebooku (u postu koji nije dostupan u našoj regiji), a otad su ih prenijeli svi svjetski mediji. Na fotografiji se može vidjeti muškarca kako ženi predaje nešto što izgleda kao prsten. Ona je iznenađena, a nakon toga njih se dvoje poljube i zagrle na vrhu najromantičnijeg grada na svijetu.

Jen je uz pet fotki napisala: "Vidjela sam ovog tipa kako je zaprosio djevojku na Eiffelovom tornju u nedjelju 21. lipnja 2015. i voljela bih im poslati fotografije, ali ne znam kako. Pokušala sam doći do njih nakon fotografiranja, ali stvorila se gužva i oni su otišli. Pomognite mi da ih nađem! Prema njihovoj odjeći pretpostavljam da su iz SAD-a. Ako netko poznaje nekoga tko je bio u Parizu prošli tjedan i zaručio se...".

Nitko se još uvijek nije javio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara