Taština, pamet i ljepota objedinjeni u elitnom društvu: Jesu li ovo najljepši samci na svijetu?

Taština, pamet i ljepota objedinjeni u elitnom društvu: Jesu li ovo najljepši samci na svijetu?

Foto: Beautiful People

BEAUTIFULPEOPLE.COM nije obična stranica za upoznavanje samaca putem interneta.

Upasti u društvo koje se na toj stranici "reklamira" također nije lak posao; naime, samo najljepši, najpametniji i najsimpatičniji pojedinci upadaju u taj uski elitni krug iznimnih pojedinaca.

Beautiful People došao je na ideju kako svoje članove još više promovirati te one najbolje od najboljih još dodatno izdvojiti. Napravili su kalendar za 2014. godinu u dvije verzije, jedan s 12 muških reprezentativnih primjeraka te jedan s 12 ženskih te s po jednim dečkom i jednom djevojkom na naslovnici.

Među njima se nalaze dečki i djevojke iz raznih krajeva svijeta i društvenih miljea, a obilježava ih, pogađate, iznimna ljepota i uspješnost u životu. Tako je jedan samac nuklearni inženjer u američkoj mornarici, drugi programer iz Norveške, a svoje mjesto pronašla je jedna primalja iz Britanije.

Prema istraživanju i statistici Beautiful Peoplea, najviše reprezentativnih mladih samaca dolazi iz Los Angelesa, a potom iz Norveške.

Većina ovih samaca tvrdi kako su uživali u napetosti koja je trajala 48 sati tijekom kojih su pripadnici suprotnog spola birali koji bi se kandidati trebali naći na kalendaru, a ništa manje uzbuđenje ne predstavlja im ni upoznavanje drugih "prekrasnih i izvanrednih" ljudi koji su se zahvaljujući svojim kvalitetama, a pogotovo izgledu, uspjeli ugurati u elitni vrh svjetskih samaca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara