Tatjana Jurić prokomentirala prekid: Postoji razlog zašto u medijima nema mojih slika s dečkima

Tatjana Jurić prokomentirala prekid: Postoji razlog zašto u medijima nema mojih slika s dečkima

Foto: Borna Čavrag/Index

U VEZI su bili od listopada prošle godine, a čini se kako su Tatjana Jurić i poduzetnik Dario Periškić već odlučili krenuti svatko svojim putem. Kako donosi novi broj Storyja radijska voditeljica prekinula je ovu kratku vezu, a da par nije zajedno dalo se naslutiti prošlog tjedna kad je Tatjana primala diplomu na Fakultetu političkih znanosti. Naime, svoju su miljenicu došli podržati samo njeni roditelji, dok u dvorani među čestitarima nitko nije vidio Darija. Podsjetimo, prije ove kratkotrajne veze, Tatjana je neko vrijeme ljubila glumca Ivana Hercega, dok je prije njega bila u vezi s bliskim suradnikom Zdravka Mamića Nikkyjem Vuksanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji jako dobar razlog zašto u medijima nema mojih slika s dečkima. Kad će za iste biti razloga, rado ću to i objaviti, slikom i tekstom. Do tada, mediji mogu pisati što god žele, s time se ne mogu boriti", rekla nam je Tatjana.

Ubrzo je na Facebooku napisala sljedeće. "Aaaaaaaaa! Ajmo sad ovako pa neka završi i u Narodnim novinama ako treba! I gledat će me u čudu oni koji me stvarno, ali stvarno poznaju, a takvih je ravno petero u ovom gradu. Ne mijenjam frajere, ne zabavljam se ko luda i pokušavam samu sebe bodriti otkako sam na najgori mogući način prekinula s čovjekom kojeg sam iskreno voljela i za kojeg sam mislila da će mi biti životni partner. (Uf, gle čuda, i ona to želi!) Imala sam ravno tri poštene i iskrene veze u svom životu i ako vam ovo zvuči patetično, onda nikada niste bili meta tračeva kao što sam ja bila zadnjih godinu i pol. A evo sada, ako je nekome stvarno bitno koga ljubi Jurićka, jer u svojim životima na ispraznim kavama nemaju šta komentirati, prenesite im neka komentiraju i ovdje i gdje god žele - šta god žele. Samo neka me prestanu zvati, okane se čorava posla, lovljenja u mutnom, dobronamjenih savjeta i najviše od svega, "provjerenih informacija iz prve ruke". Malo previše od uvijek odmjerene Tatjane?! Ooooo da, tako me dobro poznaju! Puse svima!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara