Teški neukus: Zbog košulje od zlata po ulici hoda s tjelohraniteljima

Screenshot: YouTube

INDIJSKI tekstilni magnat Pankaj Parakh pomiče granice neukusa. Naime, kako bi pokazao koliko je uspješan, multimilijunaš je dao izraditi četiri kilograma tešku košulju od čistog zlata.

Košulju je naručio kako bi na najbolji mogući način proslavio 45. rođendan.

"Poželio sam nositi nešto posebno da se na poseban način zahvalim na uspjehu", objašnjava indijski bogataš koji je pokrenuo uspješan biznis iako nikada nije završio školu.

Za zlatnu košulju ili preciznije, zlato od koje je košulja napravljena, iskeširao je 127 tisuća funti, ali uvjeren je da je učinio pravu stvar jer na ulicama rodnog Yeola bio je glavna zvijezda.

"Ni inače ne izlazim bez barem tri kilograma zlatnog nakita. Žene mi se dive, a muškarci mi zavide", govori Parakh i dodaje da ga zlato fascinira otkad je bio dijete.

"Kad sam se ženio, ljudi su govorili da je sramotno što nosim više zlata nego mladenka, ali jednostavno volim zlato", dodaje i objašnjava da je košulja unatoč 22-karatnom zlatu ugodna za nošenje te da je može oprati kao bilo koju drugu košulju.

Kako bi se osigurao od mogućih napada, magnat je angažirao i nekoliko tjelohranitelja, međutim, tvrdi da to nije dovoljno.

"Priznajem, morate biti hrabri da biste nosili košulju poput ove. No, morate nositi i pištolj. Baš poput mojeg revolvera za koji imam dozvolu i kojeg nosim sa sobom svaki put kad izađem iz kuće", zaključuje Parakh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara