Teško bolesnoj djevojci ispunili želju i organizirali vjenčanje iz snova

Teško bolesnoj djevojci ispunili želju i organizirali vjenčanje iz snova

Foto : Make-A-Wish/Facebook

HRABRA tinejdžerica Leslie Rivera (18), posljednjih se mjeseci bori s teškim oblikom leukemije, ali između loših vijesti i neprestanih posjeta bolnici, uspjela je pronaći vremena da ostvari svoju želju - uda se.

Naime, Leslie je uz pomoć Make-A-Wish Foundationa, organizacije koja se bavi ispunjavanjem želja onima koji boluju od neke smrtonosne bolesti, ostvarila svoj san i udala se za svog dečka Daniela Mendeza koji je brinuo za nju otkad joj je dijagnosticirana leukemija.

Leslie i Daniel upoznali su se na skupu protiv rasizma krajem prošle godine i otada su nerazdvojni.Nakon što je završila u bolnici često je gledala reality showove "Unveiled" i "My Fair Wedding", koji se vrte oko organizacije vjenčanja, a Make-A-Wish odlučio je kontaktirati organizatora vjenčanja Davida Tutera, zvijezdu showova, kako bi joj pomogao oko planova.Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Za samo nekoliko dana David je počeo s poslom, a njegova je ekipa isplanirala svaki detalj za ovaj važan dan. Angažirali su čak i ljude koji posjećuju Davidovu stranicu", rekla je Sarah Pizzaruso iz organizacije.

Leslie je poželjela vjenčanje kao ono koje je vidjela u filmu "Sumrak", a David se pobrinuo da joj želju i ispuni."Leslie je jednostavno zračila, družila se s gostima i bila nasmiješena. Nikada ne biste rekli da je bolesna. Svi su mogli vidjeti da stvarno voli Daniela, ali i on nju. Nema sumnje kako je ovo dvoje stvoreno jedno za drugo", rekla je Pizzaruso.Iako joj je preostalo nekoliko mjeseci života, Leslie se odlično zabavila.

"Leslie, Daniel i njihove obitelji, imali su vremena slaviti, smijati se i plesati, a to je nešto što posljednjih nekoliko mjeseci nisu planirali", zaključila je Sarah.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara