Tip koji želi izgledati kao Kim Kardashian: Bez ovih usnica bio bih normalan i dosadan!

Tip koji želi izgledati kao Kim Kardashian: Bez ovih usnica bio bih normalan i dosadan!

Screenshot: YouTube

NAKON što je potrošio gotovo milijun kuna na operacije i dizajnersku odjeću da bi bio što sličniji Kim Kardashian, Jordan James Parke dosegao je svoje granice.

Barem zasad.

Podsjetimo, 23-godišnji Parke bio je na povećanjima i korekcijama usana, tetoviranju obrva, injekcijama botoxa na nekoliko različitih mjesta na licu i na laserskom uklanjanju dlaka. Na svoj je put preobrazbe krenuo prije nekoliko godina kad je Kim prvi put vidio u showu "Keeping Up With The Kardashians".

A sad je, kad je i sam dospio na televiziju, točnije, u show "Botched", ovaj "ovisnik o filerima", kako sam za sebe kaže, odbio daljnje operacije. Doduše, iz dva različita razloga.

Posjetio je liječnike Terryja Dubrowa i Paula Nassifa da bi vidio mogu li oni popraviti njegove usnice "koje cure" i složiti mu manji "ušiljeni" nos. U ordinaciji je izjavio: "Zapravo ne mogu pomicati lice. Htio sam samo malo definicije, ali usne su se povećavale i povećavale. Ali svaka pažnja je dobra pažnja. Ipak, zabrinut sam da ću, ako nastave curiti, ponovo završiti s malim usnama".

Ali, kad mu je dr. Dubrow predložio da u usnice ubrizga nešto drugo kako bi se one smanjile i kako bi iz njih prestalo curiti, Parke je kazao: "Ne želim da budu manje. Bez ovih usnica to ne bih bio ja. Bio bih tako normalan i dosadan!".

Dr. Nassif mu je nakon toga pokazao što bi se dogodilo ako mu naprave manji nos, blokirajući mu dišne puteve vatom i tjerajući ga da diše kroz usta. Čak je i Parke tad bio prisiljen priznati da bi operacija nosa u tom slučaju bila loša ideja i da bi nemogućnost disanja kroz nos prouzročila još problema za njegove usne.

"Volim sve što ima veze s Kim. Ona je najljepša žena svih vremena. Njezina je koža savršena, njezina kosa, sve u vezi nje", kazao je Parke prethodno za Sun. "Ovisan sam o filerima. Što veće to bolje. Nikad se nisam bolje osjećao u svojoj koži. Smijem se kad me ljudi pokušavaju vrijeđati ili mi govore da izgledam plastično i lažno. Zar stvarno misle da sam želio prirodan izgled? Da sam to želio, tražio bih povrat novca".

Parkeovi fileri svaki put su koštali oko 3500 kuna, a osim u usne, ubrizgavao ih je i u obraze. Botox je stavljao oko očiju, obrva i u čelo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara