"Tipovi koje smo pojebale": One su seksi, vole seks i nije im neugodno pričati o tome

Foto: Facebook

CORINNE FISHER i Krystyna Hutchinson prilično su seksualno aktivne i nije im neugodno o tome javno govoriti.

Nakon što je Corinne prošla kroz težak prekid, dvije komičarke iz New Yorka odlučile su da je došlo vrijeme da javno progovore o svojim iskustvima i pokrenu podcast u kojem intervjuiraju muškarce s kojima su spavale.

Prva epizoda naziva "Guys We Fucked, The Anti-Slut Shaming Podcast" objavljena je u prosincu, a otad njihova popularnost raste. Trenutno imaju oko 200 tisuća obožavatelja na SoundCloudu.

"Naša je poruka, ševite se i budite ponosne", rekla je Krystyna odmah na početku.

Ipak, iza vulgarnosti stoji jasna poruka, a ona je da bi "žene trebale jebati koga god požele bez straha da će ih netko nazivati droljama i kurvama".

Corinne i Krystyna upoznale su se prije pet godina i ubrzo otkrile da dijele ljubav prema komediji. Tako su i započele komičarski duo Sorry About Last Night.

Komičarke se u emisiji dotiču cijele lepeze tema vezanih za seks, a razgovor je direktan, iskren i nije im namjera slušatelje napaljivati ili omalovažavati muškarce.

"Seksale smo se s njima. Očito je da su nam se jako svidjeli", zaključuje je Krystyna.

No, unatoč dobrim namjerama, seksistički i nerijetko negativni komentari česta su pojava jer čak i u današnje vrijeme mnogi muškarci smatraju da bi se žene trebale osjećati loše zbog svojih seksualnih želja. Osjećaj srama prisutan je i kod mnogih žena, a komičarkama cilj dati im podršku i uvjeriti ih da u tome ne postoji ništa loše.

Identitet svojih gostiju štite, a Krystyna dodaje da je jako zanimljivo slušati muškarce kad otvoreno govore o seksu: "O jebanju na ovaj način ne pričaju sa svojim muškim prijateljima. Vjerujem da postoji potreba za ovakvim razgovorima".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara