Tisuće mladih plesalo na Ritmu Mladosti

Tisuće mladih plesalo na Ritmu Mladosti

Foto: PR fotografije

RITAM MLADOSTI oduševio je prvog dana tisuće rasplesanih posjetitelja. Vodeća regionalna Agencija za mlade Collegium putovanja gradu Zagrebu za kraj školske godine i Studentski dan grada poklonila je veliki sportsko glazbeni spektakl, jedinstven u regiji.

Spektakularan glazbeni program koji je započeo sa zalaskom sunca, Trg je pretvorio u
veliki plesni podij s tisućama mladih školaraca i studenata. Svoje velike hitove mladima su poklonili brojni glazbenici kao što su genijalci iz Splita TBF, Lana Jurčević, Davorin i Bogovići, Gušti, High Jam & Anestetic, Zvučna Izloacija, Bolcna Rock, Mark Marku, te prelijepa Franka Batelić.

"Večeras je bilo sjajno i drago nam je da smo mogli proslaviti kraj još jedne školske

Tekst se nastavlja ispod oglasa
godine sa svim ovim mladim ljudima. Sjećam se da je i meni to bio jedan od najljepših dana u godini, kada više nema briga i učenja. Želim im svima veselo ljeto i nadam se da se vidimo opet dogodine na RITMU MLADOSTI", izjavila je raspoložena Franka Batelić.

U ritmu mladosti uživale su i brojne osobe Iz sportskog i društvenog života Hrvatske među kojima i Tatjana Dragović, košarkaš Cibone Damjan Rudež, nogometaš Dinama Nikola Pokrivač s djevojkom Iris Rajčić, manekenke Maja Cvjetković i Lana Pavić, Radovan Stošić i brojni drugi.

Sportski dio RITMA MLADOSTI predstavio je turnir u futsalu, točnije dvoranskom nogometu,
mlađe kategorije hokejaškog kluba Medveščak demonstrirale su svoje hokejaško umijeće posjetiteljima na trgu. Za sve kreativce tu je bio i T-shirt Design kutak gdje je svatko mogao osmisliti i dizajnirati unikatnu majicu. Knock Out Experience ponudio je terapiju čistim kisikom te osjećaj snježnih gora usred lipnja u Zagrebu. Bio je tu još i ulični šah, savjetovališe Luke Ritza, štand Crevnog križa, te vesele Žujine tribine.

U subotu 16. lipnja, RITAM MLADOSTI nam donosi još puno dobre glazbe i odličnu zabavu uz nastupe LET 3, Dječaka, zagrebačke grupe Connect, Radio Luksemburg, Kuzma i Shaka Zulu te Nipple People. Ulaz na sva događanja RITMA MLADOSTI je slobodan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara