Tkalča, hotspot Zagreba: Ovako izgleda noćni život u centru glavnog grada

Tkalča, hotspot Zagreba: Ovako izgleda noćni život u centru glavnog grada

Foto: Vedran Tolić

AKO ĆEMO zaključivati prema centru glavnoga grada, možemo slobodno konstatirati kako se ljetna sezona zahuktava i u Zagrebu.

Unazad nekoliko godina jedna od legendarnih zagrebačkih ulica, Tkalčićeva, pokazuje se kao atraktivno ljetno odredište za uživanje. Onako kako je živopisna i kompleksna povijest te ulice, takva je danas i ponuda koja svojom raznolikošću i inovativnošću postavlja zagrebački centar rame uz rame s drugim metropolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okusi dalekih krajeva, jednako kao i tradicionalnih domaćih recepata, u malim restoranima koji svoju veličinu grade uslugom i čarobnim iskustvima, preko barova koji nude ugodne terase za ljetne noći, sve do Historyja i Villagea na vrhu ulice koji zaokružuje dnevnu i noćnu ponudu, čine Tkalčićevu gradskom arterijom kroz koju struje prilike za ugodne razgovore i opuštanje uz omiljeno piće. Uz sve to, ovo ljeto je aktualan i ljetni program Summer Floor koji će zadovoljiti i potrebe za plesom, zabavom i svime što vam treba kako bi stvorili nezaboravne trenutke u ljetnim provodima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara