Tko je koga upecao? Morski pas dva sata vukao ribiča u kajaku

Foto: Shutterstock

MORSKI pas čekićar priuštio je studentu s Floride doživljaj života kada je zagrizao njegov mamac. Nakon toga ga je vukao dva sata u kajaku, otprilike 20-tak kilometara.

22-godišnji Adam Fisk događaj je zabilježio kamerom montiranom na glavi i petominutni film postavio na You Tube. Kameru je jednom i zaronio u vodu te snimio trometarsku neman kako ga vuče.

Student sa sveučilišta Florida Atlantic u nedjelju je isplovio s nekoliko štapova za pecanje u blizini plaže Boynton, a njegov mamac zagrizao je morski pas.

"Možda je bio ispod mene a da nisam ni znao", kazao je Fisk koji je u ribolov krenuo u kajaku veličine metar i pol.

Fisk je kazao kako je "vožnja" započela glatko, ali je postalo zastrašujuće u dva navrata kada se neman okrenula i počela vraćati prema kajaku.

"Radilo se o okretu od 180 stupnjeva i vratio bi se ravno na mene i to me je stvarno prestrašilo jer ga nisam vidio i nisam znao vraća li se da me ugrize", kazao je. Opisao je i kako je "povorku" u jednom trenutku počeo slijediti još jedan morski pas.

Fisk je kazao kako ga je pas vukao na otvoreno more i vozio u krugovima, a vožnja je završila u blizini Lake Wortha na Floridi. Nije otkrio je li na kraju uspio svladati morskog psa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara