Tko je nova djevojka Roberta Pattinsona, anonimna brineta ili slavna plavuša?

Foto: Guliver Image/Getty Images, JLP

LJUBAVNI život Roberta Pattinsona posljednjih je dana glavna tema svjetskih showbiz rubrika, a različitih informacija ima toliko da se u njima postalo teško snalaziti.

Naime, s jedne strane krenule su priče o "misterioznoj brineti" s kojom je 27-godišnji glumac snimljen nakon i prije odlaska u teretanu u Los Angelesu. U isto vrijeme Radar Online piše da je Pattinson viđen na partyju američke glumice Shoshane Bush u zagrljaju (također) tajanstvene brinete, s kojom se ljubio i držao za ruke.

Naravno, te su se dvije priče ubrzo povezale pa se počelo sumnjati da je u pitanju ista osoba, ali nedugo nakon toga Hollywood Reporter otkrio je da je djevojka s kojom je glumac viđen ispred teretane ipak samo trenerica s kojom često trenira. Nije se još saznalo tko je djevojka s partyja.

Paralelno s tim Life&Style piše o trećoj (ili drugoj) osobi, a ovaj put ona ima ime i (slavno) prezime. Radi se o kćeri Robin Wright i Seana Penna, 22-godišnjoj Dylan Penn, s kojom je viđen kako se zabavlja u poznatom klubu Viper Room: "Puno su se dodirivali i koketirali. Izgledali su kao da im je ugodno u društvu. Vidjelo se da su često zajedno", izjavio je o tom susretu jedan od očevidaca.S kim se viđa mladi Britanac ionako će ostati tajna dok sam ne poželi nešto više otkriti, ali sudeći prema svim ovim napisima, vjerojatno se barem dobro provodi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara