"Tko je ovdje terorist?": Russell Brand vam pokušava prenijeti "istinite vijesti"

Screenshot: YouTube

RUSSELL BRAND je prije otprilike mjesec dana počeo na svojem kanalu na YouTubeu objavljivati seriju "The Trews" (True News, odnosno Istinite vijesti) u kojima komentira sve aktualne događaje, ali i vječno goruće teme kao što su iluminati, klimatske promjene ili praznovjerje.

Ako volite stil ovog britanskog komičara i glumca, svidjet će vam se i ovaj njegov projekt jer je u njemu ponovo - bez dlake na jeziku. A na udaru mu se prije nekoliko dana našao i voditelj s Foxa, Sean Hannity, koji je nedavno u goste pozvao američkog Palestinca Yousefa Munayyera na kojeg je više manje vikao, dok je ovaj pokušavao doći do riječi. "JE LI HAMAS TERORISTIČKA ORGANIZACIJA? KOJI DIO OVOGA TI NE DOPIRE DO MOZGA?", vikao je u jednom trenutku, dok mu je Munayyer odgovarao: "Mogu li ja bilo što reći u ovom razgovoru?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj "intervju" natjerao je Branda da Hannityju poruči nekoliko stvari, a taj je video u samo nekoliko dana postao jedan od najgledanijih "Trewseva", skupivši više od 1,4 milijuna pogleda. U njemu Brand iznosi svoje mišljenje o sukobu između Izraela i Palestine, u obliku komentara za Hannityjev intervju. Pogledajte što je imao za reći, osim da Hannity izgleda kao Ken iz "Priče o igračkama".

Ako vas nakon ovoga zanima vidjeti još Brandovih komentara, potražite ih ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara