Tomislav Karamarko i Ana Šarić planiraju veliko ljetno vjenčanje?

Tomislav Karamarko i Ana Šarić planiraju veliko ljetno vjenčanje?

Foto: Hina/Facebook

NACIONAL u novom broju donosi priču o političkim planovima predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, ali uz detalje o pripremama za ulogu premijera, našao se i jedan vezan za privatni život.

Naime, izvori su novinarima otkrili da Karamarko namjerava ozakoniti svoju vezu s Anom Šarić, vlasnicom marketinške agencije Drimia i jednog frizerskog salona.

Vjenčanje bi se trebalo održati ovog ljeta.

Vijest o "velikom vjenčanju s gomilom uzvanik" potvrdio je izvor blizak paru, a uzmemo li u obzira Karamarkovu tajnovitost što se privatnog života tiče, vjenčanje bi se moglo pretvoriti u pravi medijski spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim javnih osoba iz svijeta politike, na tom bi se vjenčanju mogle pojaviti i brojne osobe s estrade budući da je Šarić na poziciji direktorice marketinga EPH surađivala s mnogim hrvatskim celebovima kao što su Severina Vučković, Nina Badrić, Maja Vučić, Massimo Savić itd.

Ana Šarić daleko je otvorenija što se privatnog života tiče, ali unatoč čestim objavama na Facebooku, par smo vrlo rijetko viđali u javnosti.

Ana Šarić i Karamarko prvi su se put pojavili zajedno u javnosti u kolovozu 2013. u Puli, na otvaranju manifestacije “Čarolija Izraela, ljeto u Istri", a veza je započela još dok bio u braku s bivšom suprugom Enisom Muftić Karamarko, s kojom ima dvoje djece.

Od supruge se razveo 2011., a vijest je medijima potvrdio tek godinu dana kasnije, neposredno prije izbora za predsjednika HDZ-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara