Tori Spelling se želi razvesti, ali to si ne može priuštiti?

Foto: JLP
 
TORI SPELLING (40) zasigurno žali za bezbrižnim vremenima kada je glumila u popularnoj seriji Beverly Hills 90210. Danas se glumica suočava s navodnom aferom supruga Deana McDermotta. Tori još uvijek nije dala službenu izjavu o njegovoj aferi iako se njen muž već javno ispričao i prijavio na rehabilitaciju.
 
Ipak, američki mediji su ustrajni u tvrdnjama da bi se glumica zaista željela razvesti, no čini se da si to ne može priuštiti. 
 
Izvor blizak Tori tvrdi: "Ona bi definitivno izbacila Deana na ulicu da si to može financijski priuštiti. Tori je priznala da bi željela predati papire za razvod, no boji se da će doživjeti financijski krah ako to učini."
 
O financijama poznate glumice se spekulira otkako je u svojoj posljednoj knjizi priznala da je u velikim dugovima. 
 
Njen otac, Aron Spelling joj je poslije smrti ostavio samo mali dio njegovog bogatstva koji se procjenjuje na 600 milijuna dolara, a budući da Tori i Dean nisu potpisali predbračni ugovor, morala bi mu isplatiti razvod.
 
 
Par ima četvero djece a izvor blizak paru tvrdi da Dean neće pristati na ništa manje od zajedničkog skrbništva. Također kruže glasine da se Dean žalio da živi u braku bez seksa, te da je to razlog zbog čega je postao odsutan. 
 
Izvori bliski Tori pak tvrde da je razlog za manjak seksa činjenica da je glumica morala zarađivati za cijelu obitelj te da je bila prezaposlena odgojem njihove djece da bi ispunjavala njegove seksualne fantazije u krevetu. 
 
Američki mediji prenose da se glumica osjeća poniženom i izuzetno ljutom na Deana, no da odaje dojam kako joj je važnija percepcija javnosti na nju od same činjenice da ju je muž prevario. Par trenutno ide na bračna savjetovanja ne bi li uspjeli spasiti brak.
 
Srećom za Tori, ispred nje je novi projekt koji će je razveseliti budući da se radi o filmu Mystery Girls u kojem će glumiti s Jennie Garth, također poznatoj po ulozi u "Beverly Hillsu 90210".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara