Treća epizoda "The Voicea" donijela nove zvijezde: Splićanin Pjerino dignuo žiri na noge

Treća epizoda "The Voicea" donijela nove zvijezde: Splićanin Pjerino dignuo žiri na noge

Foto: Press

LED TREĆE epizode po redu emisije "The Voice" probio je Jure Brkljača koji je otpjevao Oliverov "Brod u boci". 
 
"Dođi u moj tim, ja sam žena za tebe", rekla mu je Indira, no Jure je ipak odabrao Tonija.

Nina Kraljić, 22-godišnja studentica hrvatskog jezika i književnosti maestralno je otpjevala stvar "Beneath Your Beautiful". Prvi se okrenuo Jacques, nakon samo nekoliko trenutaka, a zatim i Toni. 
 
"Draga ja te volim", rekao joj je Jacques i dodao: "Ovo je bila najbolja audicija koju sam ja čuo... Odvela si me u drugi svijet. Ja sam tvoj ako ti odlučiš postati moja, dođi i pobijedit ćemo zajedno".
 
Toni ju je na to upitao. "Voliš li slatkorječive muškarce?", na što mu je Nina odgovorila: "Ovisi, ako su iskreni, onda - da".
 
Dok su se Toni i Jacques prepucavali oko slatkorječivosti, Nina je očito već donijela odluku: izabrala je Jacquesa jer je on pogodio "u sridu" izjavom da ga je njena glazba "odvela u drugi svijet".

Laura Mjeda, 26-godišnjakinja iz Koprivnice otpjevala je hit "I Will Always Love You", no, stvar nije ispala kako je očekivala, iako je na početku nastupa bila odlična. 
 
"Svi smo bili blizu da stisnemo, no, postala si u jednom trenutku nesigurna", rekao joj je Dečak.
 
"Proživio sam s tobom svaki ovaj trenutak borbe, no, pojela te je pjesma...", rekao joj je Jacques. Indira ju je, pak, zagrlila, a Toni joj je rekao: "Ti si velika pjevačica i takva ostani".
 
"Izgorjela je od želje", komentirala je Indira kad je Laura otišla sa stagea, te dodala: "To je tako kad je ovako veliki presing".

Ivan Županović, 34-godišnjak iz Zadra, koji je zatim nastupao, izveo je "Bridge Over Troubled Water". Okrenula se samo Indira.
 
"Očito su moje kolege malo gluhe, dobrodošao u moj tim", rekla mu je i Indira, a zatim dodala: "Trebaju mi prave muške snage, ajmo radit, ajmo odmah".
 
Jacques je na to rekao: "Ovo je jedan potentan vokal, imate na čemu raditi, a Toni je dodao: "Potentan glas, da, a s Indirom ćeš imati i ono 'pre' pa ćeš biti ne samo potentan nego i prepotentan".

Na binu se zatim popela Azra Kuštrić Skender, Dubrovčanka koja živi u Zagrebu, te otpjevala "Son of The Preacher Man".
 
Okrenuo se samo Dečak. "Drago mi je da se nitko drugi nije okrenuo i da si u mom timu", rekao je.
 
"Razvalila si", rekao je Jacques.
 
 
Nakon Azre, pred kandidate je izašao Pjerino Ružević, 22-godišnjak i Splita i otpjevao "Stay With Me". Nakon samo par taktova, svi su se članovi žirija okrenuli jedan za drugim. Toni se rasplesao, kao i Indira, kandidati su bili na nogama pa je ovo dosad na večerašnjem nastupu svakako bila najuspješnija izvedba.
 
"Ta tvoja lakoća je prekrasna, toliko je bilo zadivljujuće, ostavio si nas bez riječi, interpretacija savršenstvo, vidim u tebi pobjednika, samo ako dođeš u moj tim", rekla mu je Indira.
 
Ova stvar me inače razvaljuje u zadnje vrijeme, ali ti je izvodiš bolje od originala", komentirao je Dečak.
 
"Ja idem sad s ove stolice i ne vraćam se dok ne kažeš da si mene odabrao", rekao je Toni.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
A onda je stvar u svoje ruke preuzeo Jacques: "Publika će meni sada malo pomoći", rekao je, i počeo pjevati Pjerinu. No, kandidat nije brzao s odlukom, pa je najprije održao mali govor: "Toni, stari lav. Indira, brz ritam, super muzika. Jacques, samo jedna rič - glas. I zato te biram".
 
Uslijedio je zagrljaj Pjerina i Jacquesa, dok je u pozadini simbolično svirala Rihannina "We Found Love". Toni se u međuvremenu ipak vratio na svoju stolicu.

Nakon Pjerina, Melanija Purić, 28-godišnjakinja s Krka koja inače pjeva u bendu, odlično je otpjevala pjesmu "Valerie" Amy Winehouse. Okrenuo se samo Dečak, totalno oduševljen izvedbom, toliko da je i zaplesao na bini.
 
"Jako mi je drago da nitko od njih nije stisnuo, i da su pogriješili". rekao joj je Dečak. "Neprocjenjivo je njega vidjeti tako veselog, rekla je Indira Melaniji, misleći na to kako je Dečak plesao dok je Melanija nastupala.
 
Toni joj je pak rekao: "Imaš predivne cipele".

Neven Stipčić, 20-godišnjak iz Varaždina, kojemu je najveći glazbeni uzor Freddie Mercury, odabrao je pjesmu "The Show Must Go On" i odmah oduševio članove žirija koji su međusobno komentirali koliko je dobar. No, nitko nije stisnuo dugme, osim Jacquesa koji je to napravio doslovno u zadnji čas.
 
"Jesi li pomislio da se neće nitko okrenuti", pitao ga je, na što je Neven odgovorio: "Ma nisam se uopće obazirao". "Presretan sam jer moji kolege nisu prepoznali ono što sam ja od samog početka znao. Moj si i Božji", rekao mu je Jacques.
 
Indira je na to dodala: "Previše sam dvojila, ali svaka čast" "I ja sam bio na li-la. Ali si totalno ubio", dodao je Toni.
 
Dečak je čestitao Nevenu i Jacquesu i rekao da misli da će zajedno napraviti veliku stvar.

Zatim je nastupio 26-godišnji Tomislav Užarević koji je izveo stvar "Fly Me To The Moon". Okrenula se samo Indira.
 
"Prekrasan glas, pametan odabir pjesme, volim Sinatru, ali htjela bih te čuti u nekim drugim stilovima. Volim što si cool, smiren, samouvjeren...", rekla mu je i dodala: "Oduševio si me", nakon čega ga je zagrlila.

Poslije Tomislava stiže Iva Ajduković iz Sinja, 28-godišnjakinja, koja je u predstavljanju odmah objasnila "jiden slova, to je naša kultura". Odlična izvedba pjesme "Stop" najprije je okrenula vidno uzbuđenog Tonija, a potom Indiru i Dečaka.
 
"Obožavam to kako si otpjevala ovu pjesmu", rekao je Toni.
 
"Imaš jedan prekrasan glas, imaš energiju koju imam i ja"; rekla joj je Indira, na što je Iva otpjevala Indirin ti-da-bu-di-bu-da na Indirino oduševljenje. Uslijedio je, normalno, zagrljaj, a potom je i Toni pokušao Ivu također pridobiti pjesmom, na što mu je Iva otpjevala "blago onom 'ko me ima, kome pjevam...".
 
Iako su svi mislili da će odabrati Indiru, Iva je ipak na kraju odabrala Tonija.

18-godišnja Nikol Vidak iz Labina nastupala je nakon Ive iz Sinja s pjesmom "This is s Man's World". Okrenuo se samo Dečak. "Mene si osvojila, meni je ovo bilo fantastično", rekao joj je te dodao: "Imaš super glas. Avion. Rekli su mi da imam šarolik tim, ali ja to i želim".
 
Jacques joj je čestitao i rekao: "Osjetio sam da je riječ o mladoj, ali jako zreloj osobi".

Nakon Nikol s pjesmom "Skyfall" došao je na red 29-godišnji Davor Lovrinić iz Pazina. Dramatičnu izvedbu Jacques je popratio kimanjem glave u znak odobravanja, no nije se okrenuo, ni on, a ni ostali članovi žirija.
 
"Jako mi je lijepo ovdje s vama", rekao je odlični Davor.
 
"Imaš jako pozitivan stav, iako se nismo okrenuli", rekao mu je na to Jacques, na što je Davor rekao: "Nema veze, meni je bitno da sam bio tu, bilo mi je jako lijepo".
 
Nakon večerašnje emisije, Indira sad ima osam kandidata, a Dečak, Toni i Jacques po sedam.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara