Trenutno najpoznatiji dostavljač na svijetu ostao bez napojnice i završio s reklamom od 10 milijuna dolara

Foto: Guliver/Getty Images/Twitter/Screenshot

EDGAR MARTIROSYAN, u ovom je trenutku vjerojatno najpoznatiji dostavljač pizze na svijetu, a nedavno je postao prava senzacija nakon što je na binu u Dolby Theatreu na Sunset Boulevardu donio tri velike pizze za neke od najvećih holivudskih zvijezda.

Strani mediji pišu kako je vlasnik lanca holivudskih pizzerija Big Mama's & Papa's ipak malo izvisio, unatoč tome što je voditeljica Ellen Degeneres skupila stotine dolara od velikih faca kao što su Brad Pitt i Harvey Weinstein.

TMZ piše da dostavljač očito nije bio svjestan da je Ellen u šešir Pharrella Williamsa skupila preko 300 dolara. 

Edgar je odbio otkriti je li dobio dobio napojnicu i koliko je ista znosila, ali na kraju večeri dobio je nešto puno važnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Variety piše kako je njegov lanac pizzerija dobio nevjerojatnu reklamu koja bi, tvrde stručnjaci, u ovom terminu koštala oko 10,8 milijuna dolara.

Inače, Edgar je za USA Today rekao i da u svojim pizzerijama radi aposlutno sve, od dostave, preko pečenja pizza pa sve do brige za svih svojih 20 restorana koji su u njegovom vlasništvu posljednjih osam godina.

Isto tako, valja spomenuti i da su pizzerije odmah nakon dodjele ostale bez tijesta, a zbog popularnosti se srušila i njihova službena stranica.

To je izazvalo pravu buru reakcija na društvenim mrežama, a postoji čak i suluda lista zvijezda koje su uživale u pizzi.

No, čini se kako je najvažnije pitanje koliko se novca stvarno našlo u Pharrellovom šeširu i kako je moguće da su neke od najvećih holivudskih njuški, od kojih neki zarađuju i po 20 milijuna dolara po filmu, skupile jedva tristotinjak dolara napojnice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara