Trsatska gradina transformirana u 111 boja

Foto: Press

TRSATSKA gradina je doživjela svoju transformaciju i to kroz mnoštvo boja koja su tijekom večeri oslikavale niz prepoznatljivih segmenata Trsatske gradine.
 
Ovo je bila jedna od sedam konceptualno – tematskih manifestacija koje su na programu ovogodišnjeg Ljeta na Gradini, a riječ je o manifestaciji koja Gradinu doživljava kao prazno platno za projekciju i koja u prvi plan stavlja svjetlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji su tijekom večeri mogli uživati u jedinstvenom doživljaju na prostoru cijele Trsatske gradine kroz različite vizuale, oblike i forme svjetla i to u izvedbi renomirane produkcijske tvrtke GIS.

U Maloj galeriji odnosno spilji bila je postavljena atraktivna instalacija s laserom i uređajem za proizvodnju dimnih efekata, Mir junaka bio je osvijetljen uz pomoć više različitih svjetlosnih uređaja na bazi Led rasvjete, na samom ulazu bila je postavljena svjetlosna instalacija, Rimska kula poslužila je kao prostor za projekcije isto kao i hortikultura i unutrašnji zidovi Gradine.

S obzirom na količinu posjetitelja koji su fotografirali Gradinu, ovo je zasigurno najfotografiranija manifestacija koja je do sad održana u sklopu Ljeta na Gradini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara