Tužna priča beskućnika dirnula je poduzetnike do suza

Screenshot: YouTube

ORGANIZACIJA "HandUp" našla je način kako pomoći beskućnicima. Preko donacija koje prima od ljudi za beskućnike osigurava stvari koje su im potrebne za život. Hrana, odjeća i medicinska skrb su najosnovnije potrebe svih ljudi, a pogotovo onih koji žive na ulicama.

Na svojoj stranici napravili su profile beskućnika u suradnji s organizacijom "Project Homeless Connect". Na njihovim profilima zabilježene su njihove životne priče i ono što im je trenutno najpotrebnije, a vi možete odabrati kome želite pomoći. Sav donirani iznos ide direktno u njihove ruke.

Na nedavnoj start-up konferenciji "Launch" tijekom koje se ova organizacija predstavila javnosti, jedan od korisnika stranice dirnuo je sve prisutne svojim govorom, piše Venture Beat.

Adam je pokušavao skupiti novac za zubnu protezu i telefonski račun. Godinama je beskućnik i volontira u raznim centrima jer, kako sam kaže, ako nisi dio rješenja onda si dio problema, a Adam ne želi biti problem.

Kada se učlanio u "HandUp" život mu se promijenio na bolje. Donacije su Adamu pomogle da plati račun, a uskoro će dobiti i protezu. Sada se nada poslu koji će mu napokon pomoći da živi život dostojan svakog ljudskog bića.

U videu pogledajte Adamovu priču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara