Tužna priča mlade majke: Prije smrti snimila dirljivi video za svoju djecu

Tužna priča mlade majke: Prije smrti snimila dirljivi video za svoju djecu

Screenshot: Daily Mail video

JEDNA je majka s Floride, saznavši kako boluje od teške srčane bolesti, prije svog "odlaska" odlučila snimiti video pomoću kojeg je pokušala skupiti novac za liječenje. No, njegov prvenstveni cilj bio je da se na taj način oprosti sa svojom djecom, trogodišnjom kćerkom Micaylom i 18 mjeseci starim sinom Malykaijem i objasni im zašto je morala umrijeti.

"Ja sam premlada, tek sam dobila dvoje predivne djece, zašto ja?", pita se u videu 30-godišnja Jennifer Johnson. Snimak traje četiri minute, a u pozadini se čuje pjesme Mariah Carey, "Hero". Jennifer je objasnila da joj je dijagnosticirana bolest naziva hipertrofična opstruktivna kardiomiopatija i to kad je bila pet mjeseci trudna s drugim djetetom, samo dan nakon što se zaručila s ocem svoje djece, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon dijagnoze ugradili su joj pacemaker, ali samo par mjeseci kasnije liječnici su shvatili da je jedna žica postala labava i da je trebaju popraviti otvorenom operacijom srca. Prije te, trebala je obaviti i operaciju kod stomatologa pa je snimila video kako bi skrenula pozornost na svoje nedaće i prikupila novac za operacije. Video je snimila u listopadu, ali uspjela je skupiti samo oko 440 dolara koji su pokrili tek mali dio troškova. Otvorenu operaciju srca imala je 14. prosinca, a umrla je tri dana kasnije zbog komplikacija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara