U Francusku s grupom Connect!

Foto: PR

ZIMSKA bajka KnockOut Snow Festival najavljuje novo glazbeno pojačanje! Zaprešićka grupa Connect dolazi u Orcieres i pridružuje se velikoj sportskoj i glazbenoj ludnici za studente i srednjoškolce. U čak dva termina, novogodišnjem izdanju od 28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. mladi iz regije uživat će u zimskim radostima koje su tako blizu. Najpoznatija hrvatska RNB četvorka – Dragi, Blaze, Shalla i Burazsel vraća se na KnockOut pozornicu, a svoje će brojne hitove izvesti u oba navedena termina.

Grupu Connect davne 2000. godine osnovali su producent Bojan Šalamon Shalla, te mladić pamtljivog vokala Ivan Dražić Dragi. Dvije godine kasnije priključuju im se i Jura Blažević Blaze i Selmir Mujagić Burazsel. Pet izdanih albuma, brojni nastupi i hitovi kao što su Jebena, Nebo, Boja mojih vena, Ekipa za očevid, izdvojili su ove mlade glazbenike iz mase hip hop bendova te potvrdili njihovu vrijednost na hrvatskoj glazbenoj sceni.


Osim grupe Connect na KnockOut Snow Festivalu nastupaju i Hladno pivo, Goran Bare i Majke, riječki Let 3, Frankie Headfors, a očekuju nas brojna druga glazbena iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji. Hrvatska invazija na francuske Alpe se ponovno nastavlja, a domaćini goste iz naše regije očekuju s velikim nestrpljenjem. O prošlogodišnjem KnockOut-u na naslovnicama regionalnih novina izvještavali su brojni francuski mediji.

Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara