U trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" ispali su Janko Popović Volarić i Valentina Walme

U trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" ispali su Janko Popović Volarić i Valentina Walme

Foto: HRT

NAKON što su na kraju prošlotjedne, druge večeri osme sezone showa "Ples sa zvijezdama" ispali Nevena Rendeli i Patrik Majcen, show se nastavlja u punom jeku.

Poznati je žiri ponovno bio na svojim mjestima; Milka Babović, Dinko Bogdanić, Elio Bašan i Davor Bilman strpljivo su gledali i ocjenjivali uspjehe i propuste preostalih parova.

Mislav i Petra

Glumac Mislav Čavajda pod vodsvom svoje mentorice Petre naučio je poneke nove plesne korake, a njihova je koreografija na pjesmu "Skyfall" iz istoimenog filma o Jamesu Bondu, po mišljenju sudaca, zavrijedila visoku ocjenu 38.

Sanda i Nicolas

Nicolas je u maniri Patricka Swayzea vodio bivšu klizačicu Sandu plesnim podijem dok ga je ona u ružičastoj elegantnoj haljini poput prave dame pratila. Njihov filmom nadahnuti bečki valcer kod sudaca im je donio ukupnu ocjenu 32.

Janko i Valentina

Seksi Valentina i Janko Popović Volarić otplesali su svoj foxtrot na glazbu iz "Briljantina" te zaslužili simpatije publike, iako je Janko na jednom dijelu podija proživio "noćnu moru", ali je zato smatrao da je sve ostalo bilo "vrhunski". Davor Bilman mladog glumca, čini se, jednostavno ne može vidjeti kao plesača, stoga je njihova ocjena bila relativno slabih 20.

Giuliano i Marija

Giulianovi kukovi "nikad u životu nisu radili", no oni su mu bili itekako potrebni za rumbu koju je sa svojom partnericom izvodio na temu iz filma "Top Gun". U smeđoj kožnoj jakni, bijeloj majici, trapericama i avijatičarkama glumio je Toma Cruisea, a to im je kod sudaca donijelo ocjenu 20.

Iva i Robert

Inspirirani "Pulp Fictionom", Iva i Robert su, prema riječima Dinka Bogdanića, izgledali "profesionalno". Iva se po podiju kretala poput Ume Thurman, a Robert je baš poput Travolte vodio svaki njen korak. Milka Babović ih je također pohvalila i u njihovom nastupu uživala, što se vidi i po ukupnoj ocjeni 38.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žanamari i Damir

Žanamari je priznala kako i dalje svaki put plače kad čuje pjesmu "My hear will go on" iz Titanica, a upravo je na nju plesala rumbu sa svojim mentorom Damirom. U plavoj pripijenoj haljini je blještala na podiju izvodeći ovaj strastveni ples, a njihovu predanost žiri je, iako podijeljenih mišljenja, nagradio ocjenom 32.

Ronald i Ana

Operni pjevač Ronald Braus je već obećao da mu je na prvom mjestu zabaviti publiku, a zatim sve ostalo. Večerašnjim jiveom to mu je svakako pošlo za rukom, a kao glazbena podloga poslužio im je hit "Great balls of fire". Žiri je imao nekoliko zamjerki na Ronaldovo "preslobodno" plesanje, no kako ih je upravo to i zabavilo, dobili su ocjenu 30.

Ornela i Marko

Glumica Ornela Vištica tvrdi da je jako zagrijana za tango, stoga je upravo to za treću ovosezonsku emisiju i dobila. O tangu je, kako kaže, pročitala i proučila sve, a njena se strast vidjela i na podiju HRT-ovog studija. Zadovoljan je bio i njen partner Marko, a paru je žiri dodijelio nevjerojatnu maksimalnu ocjenu 40.

Prema ocjenama žirija, poredak plesača treće večeri osme sezone "Plesa sa zvijezdama" izgledao je ovako:

Ornela i Marko - 8 bodova
Iva i Robert - 7 bodova
Mislav i Petra - 7 bodova
Žanamari i Damir - 6 bodova
Sanda i Nicolas - 6 bodova
Ronald i Ana - 5 bodova
Giuliano i Marija - 4 boda
Janko i Valentina - 4 boda

Kada su se zbrojali i glasovi publike, ukupnom je ocjenom odlučeno da sljedeće subote neće nastupiti Janko Popović Volarić i Valentina Walme, a dalje ide preostalih sedam parova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara