Udala se u 84. godini prvi put i to za simpatiju iz osnovnoškolske klupe

Udala se u 84. godini prvi put i to za simpatiju iz osnovnoškolske klupe

Screenshot: YouTube

KANAĐANKA Carol Harris dokazala je da za pravu ljubav i sreću, a pogotovo za udaju, nikad nije kasno.

Harris se prošlog petka u 84. godini života udala za svoju ljubav iz školskih dana. "Oduvijek sam se htjela udati, sve do prošlog travnja. Tada sam odustala i rekla sama sebi da je sve to smiješno", objasnila je Carol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, u njen je život ponovno ušao George Raynes, njena simpatija još iz davne 1936. godine, kad ga je upoznala u školi i njemu poklonila prvi poljubac u sklopu školske predstave "Uspavana ljepotica" u kojoj su oboje glumili.

Nakon srednje škole, George se odselio iz New Brunswicka u Ontario, oženio se i dobio tri sina, a Carol je ostala u rodnom gradu te se nikad nije udavala. Nakon što je Georgeova supruga preminula u 62. godini, on se vratio u New Brunswick te obnovio romansu s Carol, prenosi Daily Mail.

Nije mu dugo trebalo da postavi pitanje za koje je Carol smatrala da ga nikad neće doživjeti - George ju je zaprosio, a ona je spremno pristala.

Carol se, kako sama tvrdi, još uvijek navikava na svoj novi status te na zaručničko i vjenčano prstenje, a sreća zbog činjenice da će napokon s nekim dijeliti dom oduševljava je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara