Udovica i djeca Robina Williamsa na sudu zbog nasljedstva

Udovica i djeca Robina Williamsa na sudu zbog nasljedstva

Foto: Getty Images

GOTOVO šest mjeseci nakon smrti Robina Williamsa, njegova treća supruga Susan Schneider Williams i dvoje djece, Zak, Cody i Zelda Williams, navlače se na sudu oko nasljedstva.

Naime, sudski dokumenti koji su predani u prosincu prošle i siječnju ove godine pokazuju da između Susan, Codyja, Zaka i Zelde, postoji neslaganje oko raspodjele nasljedstva.

Ne radi se samo o novcu već i o odjeći, kolekciji bicikala pa čak i foto albumima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Susan tvrdi da su djeca iz njihova doma odnijela gomilu stvari "samo nekoliko dana nakon Robinove smrti", njegova djeca tvrde da je Susan, koja je s njihovim ocem bila u braku "nešto manje od tri godine", bez dogovora počela mijenjati planove njihova oca koji je jasno odredio što namjerava sa svojom ostavštinom.

Williams je, naime, u svojoj oporuci jasno dao do znanja da svoje nasljedstvo ostavlja djeci i supruzi koja s njim ima potpisan i predbračni ugovor iako nije poznato što u ugovori stoji.

Jim Wagstaffe, odvjetnik gospođe Williams, rekao je: "Gospodin Williams želio je da njegova supruga ima uvjete ostati u svom domu i imati miran život sa svojom djecom. U usporedbi s onim što dobivaju njegova djeca, ovo je kanta vode u jezeru".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara