Ukleti nosač zrakoplova: "Razgovarali" s "duhovima" na brodu na kojem je umrlo više od 300 ljudi

Ukleti nosač zrakoplova: "Razgovarali" s "duhovima" na brodu na kojem je umrlo više od 300 ljudi

Screenshot: YouTube

ISTRAŽIVAČI paranormalnog, skupina koja sebe naziva Chill Seekers, tvrde da imaju dokaz da na nosaču zrakoplova američke mornarice USS Hornet obitavaju duhovi.

Ova ekipa iz Kalifornije snimila je 12-minutni video svoje istrage prošlog mjeseca, a prije nekoliko su je dana objavili i na YouTubeu. U njemu se može vidjeti i čuti kako navodni glasovi duhova komuniciraju s njima, u jednom im trenutku govoreći "Napadnuti smo" i "Povucite se s broda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednoj sceni objašnjavaju da su redoviti udarci koji se mogu čuti ustvari Morseova abeceda kojom je napisano "Pozdrav I.T". Napominju da je u pitanju poruka djelatnika informacijskog odjela koji su radili na brodu na kojem je umrlo više od 300 ljudi i koji je u uporabi bio za vrijeme Drugog svjetskog rata te u misiji Apollo 11.

Objašnjavajući svoj pothvat, istraživačica Ashley objasnila je da je USS Hornet "zaslužan za uništavanje 1400 neprijateljska aviona, potapanje milijuna tona neprijateljskih brodova" te da se na njemu dogodilo više samoubojstava nego na bilo kojem drugom brodu u mornarici.

Poslušajte i pogledajte kako ova ekipa "razgovara s duhovima".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara